avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Editia de Weekend a Avocatnet.ro - ce ati dori sa ...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Editia de Weekend a Avocatnet.ro - ce ati dori sa cititi?

Ce anume ati dori sa cititi in editia de week-end a avocatnet.ro? Noi ne gandim sa dezvoltam o editie speciala, in fiecare week-end. Cateva articole care sa abordeze aspectele legate de viata noastra normala, dincolo de afaceri si de serviciu.

Printre ideile pe care voiam sa le urmam:
- discutii cu medicii despre anumite afectiuni des intalnite in societatea moderna (lipsa unor minerale si vitamine, diferite tipuri de boli profesionale, etc)
- jurnale de calatorie
- prezentarea unor oameni / locuri sau idei interesante, care sa ofere publicului cititor motivatia de a vedea mai ales partea buna a vietii.

Ce parere aveti? Ce anume credeti ca ar putea fi inclus cu succes intr-o editie de week-end a unui cotidian orientat spre afaceri, asa cum este Avocatnet.ro?

Multumim anticipat pentru idei.

PS
Daca aveti experiente proprii pe care doriti sa le impartasiti publicului Avocatnet.ro, va invitam sa ne trimiteti materialele in cauza la adresa redactie@legalnet.ro. Promitem sa publicam cele mai bune materiale.
Cel mai recent răspuns: ContSters98251 , utilizator 00:17, 24 August 2009
Eu as dori sa vad saptamanl in editia de week-end prezentarea unui oras mare din Europa sau de pe glob. Cu obiective turistice , atractii de vizitat , monumente , cluburi , restaurante ,etc.
:)
Jurnale de calatorie – sau cum scrie Mihai: despre marile orase (dar nu doar din Europa) – insa nu aspectele arhi-cunoscute despre acestea ci chestiuni mai putin cunoscute. Sau chiar aspecte gen: “viata de noapte in marile orase ale lumii”. B-)

Si prezentarea unor oameni / locuri / idei interesante este de luat in calcul, dar aceasta nu-i va ajuta oamenii suparati pe viata sa vada lucrurile in roz.
Personal prefer jurnalele de calatorii, dintre cele trei exemple.
Eu as prefera sa citesc despre oameni deosebiti, sau despre oameni care au resit sa depaseasca problemele lor si sa isi creeze o noua perspectiva, sau pur si simplu depsre oameni care au fost norocosi...
despre oameni care resusesc
poate interviuri cu astfel de oameni

oricum, depre lucruri care te stimuleaza sa ai curaj si sa nu renunti.

in lunile acestea de criza, cred ca multi au nevoie sa vada ca totusi se poate reusi :)

Mi-a ramas in minte un text despre care am auzit ca americanii il postau la televiziunile lor in fiecare zi care suna cam asa:

"Nu va ganditi ca ati pierdut un loc de munca, ganditi-va ca sunteti intre 2 job-uri! "

mi s-a parut o buna initiativa pentru sprijinirea moralului celor dezavantajati de soarta anul acesta; acest lucru l-am aflat la inceputul acestui an, cand la noi pe toate canalele apareau doar stiri infioratoare despre criza si nimic care sa ii faca pe oameni sa gandeasca pozitiv :(

:)
O initiativa demna de laudat dar voi lasa laudele pentru mai tarziu, dupa ce vom vedea editiile de week-end.Poate nu vor fi laude...:) sau doar laude...:((
Orice schimbare este binevenita astfel ca temele abordate pot fi din punctul meu de vedere cu privire la orice subiect insa as aprecia daca subiectele ar fi interactive, relaxante, distractive, care pot sa-ti creeze o stare de bine si de ce nu chiar sa razi cu pofta citind!
Cum consultantii (nu chiar toti) sunt "devoratori" de epigrame si de ce nu si de "bancuri", s-ar putea vota "epigrama saptamanii" cu sau fara premiu, sau "discutia saptamanii cea mai relaxanta" versus "discutia saptamanii cea mai controversata", sau "editorialul cel mai contoversat" versus "editorialul cel mai apreciat", etc.
Apoi poate colegii consultanti care s-au intalnit (la mare, la munte) ar fi dispusi sa ne impartaseasca cate ceva(foto/impresii/aspecte haioase) din experientele lor:)
In ceea ce priveste "oamenii suparati pe viata care nu vad lucrurile roz", nu pot sa afirm decat ca cine nu vrea sa vada culoarea roz, nu o vede oricat de mult ar incerca ceilalti din jur sa-l determine sa "vada"...Cel care vrea sa vada roz, i se pare ca si cerul la un moment dat are culoarea roz =D>=D>=D>
Si prezentarea unor zone turistice din tara/strainatate, jurnale de calatorie, experiente inedite...este o idee care pusa in practica poate avea succes, de ce nu?
Apoi poate ca prezentarea unor stiluri/experiente naturiste de/din viata, a unui program de gandire pozitiva sau o zi obisnuita/neobisnuita din viata unui user/consultant/moderator/admin, ar fi cred eu de luat in seama.
Teoria asta cu gandirea pozitiva la vreme de criza este O.K. insa trebuie pusa si in practica iar prezentarea unor experiente de viata prin care oamenii au depasit/incearca sa depaseasca astfel de situatii este/ar fi o buna initiativa.
De asemenea prezentarea scurta a unor carti care au ca obiect: motivatia personala, cum sa creezi atitudini pozitive, ce trebuie sa faci in acest sens, ce nu trebuie sa faci; sau prezentarea pe scurt a altor carti (literatura/beletristica/eductionale etc.) si impresiile celui care le-a citit ;prezentarea unor "personaje" ale caror afaceri sunt de succes chiar "pe timp de criza":) (pot fi din tara sau din strainatate) etc.
Si zic eu (sper sa nu supar prea tare adminii) cele mai bune materiale publicate ar merita sa fie si premiate.Criteriul ar putea fi unul simplu : nr. de comentarii sau/si vizionari.

Cum consultantii (nu chiar toti) sunt "devoratori" de epigrame si de ce nu si de "bancuri", s-ar putea vota "epigrama saptamanii" cu sau fara premiu, sau "discutia saptamanii cea mai relaxanta" versus "discutia saptamanii cea mai controversata", sau "editorialul cel mai contoversat" versus "editorialul cel mai apreciat", etc.
Apoi poate colegii consultanti care s-au intalnit (la mare, la munte) ar fi dispusi sa ne impartaseasca cate ceva(foto/impresii/aspecte haioase) din experientele lor


Votez cu multe =D> pentru aceasta idee..

Votez si pentru:

Apoi poate ca prezentarea unor stiluri/experiente naturiste de/din viata, a unui program de gandire pozitiva sau o zi obisnuita/neobisnuita din viata unui user/consultant/moderator/admin, ar fi cred eu de luat in seama.

Desi nu stiu cati vor fi disopusi sa se arate asa in public :)

la fel votez pentru prezentarea unor carti

Eu sincer de jurnale de calatorie m-am cam plictisit...ideile de mai sus creeaza mai multe interactivitate intre membrii comunitatii :)

Alte discuții în legătură

Sugestie: topicul pentru copiii nostri Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu Poate e putin nepotrivit pentru acest forum :\">, totusi indraznesc sa vin cu o sugestie. De fapt sugesia este a baiatului meu de 12 ani, care stand pe langa ... (vezi toată discuția)
,,forumistii au talent " ContSters181996 ContSters181996 Asa cum am anuntat ceva mai devreme in sectiunea ,,epigrame\", am hotarat , impreuna cu cei care doresc sa-si exerseze talentul literar ( in versuri) , sa ... (vezi toată discuția)
Bine v-am regasit! stelarman stelarman vad ca e din nou liniste pe aici. incurajat de \"succesurile\" si aprecierile obtinute pe acest forum,am trimis cateva epigrame la concurs,la slatina la ... (vezi toată discuția)