RazvanDR 
	    	Utilizator

RazvanDR 
	    	Utilizator	    

RazvanDR, utilizator
 RazvanDR, utilizator 	
			 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

si nu sa intamplat nimic.
Azi m-am trezit cu contul bancar personal proprit.
 RazvanDR 
	    	Utilizator

RazvanDR 
	    	Utilizator	    

RazvanDR, utilizator
 RazvanDR, utilizator 	
			 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

nicu1952	                   

buna ziua, am avut un credit de nevoi personale la BRD pe care nu l-am platit, BRD a cesionat creditul la COFACE care l-a bagat in executare silita, suma ... (vezi toată discuția)
	                    nicu1952	                   

buna ziua, am avut un credit de nevoi personale la BRD pe care nu l-am platit, BRD a cesionat creditul la COFACE care l-a bagat in executare silita, suma ... (vezi toată discuția)

vrl112	                   

Buna ziua , in 2012 am facut un imprumut in banca de nevoi personale , am platit cam 6 luni-12 luni, cam asa , si dupa am plecat din tara , Am revenit in 2017 ... (vezi toată discuția)
	                    vrl112	                   

Buna ziua , in 2012 am facut un imprumut in banca de nevoi personale , am platit cam 6 luni-12 luni, cam asa , si dupa am plecat din tara , Am revenit in 2017 ... (vezi toată discuția)

ContSters425629	                   

Doresc sa fac contestatie la executare silita,la un credit din luna 07.2005 incheiat la Banca Romaneasca in valoare de 10.000 lei pe termen de 5 ani care a ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters425629	                   

Doresc sa fac contestatie la executare silita,la un credit din luna 07.2005 incheiat la Banca Romaneasca in valoare de 10.000 lei pe termen de 5 ani care a ... (vezi toată discuția)