elga50 
	    	Moderator

elga50 
	    	Moderator	    

cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

petre_marian 
	    	Utilizator

petre_marian 
	    	Utilizator	    

BEN46 
	    	Utilizator

BEN46 
	    	Utilizator	    

BEN46, utilizator
 BEN46, utilizator 	
			 petre_marian 
	    	Utilizator

petre_marian 
	    	Utilizator	    

alina_25	                   

Pe luna ianuarie  2021 cat si pe luna februarie 2021  pe listele de plata a intretinerii am fost trecuta cu 9 mc la apa rece in luna ianuarie si  7 mc pe luna ... (vezi toată discuția)
	                    alina_25	                   

Pe luna ianuarie  2021 cat si pe luna februarie 2021  pe listele de plata a intretinerii am fost trecuta cu 9 mc la apa rece in luna ianuarie si  7 mc pe luna ... (vezi toată discuția)

id032013	                   

Va rog sa-mi confirmati daca administratorii au procedat corect pentru calcularea intretinerii in acest caz. Deoarece administratorii acestui bloc au o ... (vezi toată discuția)
	                    id032013	                   

Va rog sa-mi confirmati daca administratorii au procedat corect pentru calcularea intretinerii in acest caz. Deoarece administratorii acestui bloc au o ... (vezi toată discuția)

dddaniel	                   

am uitat sa declar consumul de apa rece si apa calda pe o luna si mi s-a impus timp de 2 luni un consum de 5,1mc/ persoana apa rece si 3,3mc/persoana la apa ... (vezi toată discuția)
	                    dddaniel	                   

am uitat sa declar consumul de apa rece si apa calda pe o luna si mi s-a impus timp de 2 luni un consum de 5,1mc/ persoana apa rece si 3,3mc/persoana la apa ... (vezi toată discuția)