avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Import flori America Latina
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Import flori America Latina

As dori sa stiu ce trebuie facut pentru a face un import de flori din America Latina.Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Import replici airsoft UtilizatorAleator12 UtilizatorAleator12 Buna ziua! Doresc sa cumpar o replica airsoft care nu este disponibila in magazinele (online sau nu) din Romania. As dori sa stiu daca importul de astfel de ... (vezi toată discuția)
Pfa import, vanzare plante maria_10 maria_10 Doresc sa import si sa vand plante ornamentale si flori, din UE, ca PFA As dori sa stiu ce prevede legislatia in acest caz, daca si de ce documente, avize, ... (vezi toată discuția)
Magazin online import seminte de legume din sua - acte necesare, autorizatii SilviuBogdan SilviuBogdan Buna ziua, Doresc sa import seminte de legume si flori pentru comercializare prin intermediul unui magazin online. Cantitatile initiale sunt relativ mici. ... (vezi toată discuția)