avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
LIVE, ACUM Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... inchirierea unui teren din domeniul privat al comunei
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

inchirierea unui teren din domeniul privat al comunei

Buna ziua
Am si eu o intrebare,in legatura cu inchirierea unui teren din domaniul privat al unei primarii.
Se poate ca dupa licitatia de inchirierii a unui teren,chiriasul sa poata construi un depozit de lemn ptr gater?.
Mentionez ca terenul se afla vizavi de casa mea si drumul comunal(satesc),in centrul satului.Am mari probleme cu utilajele din depozit,intrucat,imi este afectata fatada casei,intrarea in curte,etc

Va multumesc ptr intelegere-Ghita Niga

Alte discuții în legătură

Inchiriere teren din domaniul privat gheniga gheniga Buna ziua A-si avea o intrebare ,la care v-as ruga sa-mi raspundeti. Un teren din domeniul privat,al unei comune,este solictat de 2 persoane,unul ptr ... (vezi toată discuția)
Pot folosi portiunea din fata curtii? baietasu91 baietasu91 Am o problema cu un vecin care sta vizavi de mine..In fata curtii mele am o portiune de teren de vreo 20 m lungime si 4-5 m latime pana la drumul public care ... (vezi toată discuția)
Acces la drum ungureanu marioara ungureanu marioara buna seara!bunica mea locuieste la tara este in litigii cu vecinii sai din cauza unui drum, ce face accesul la acasa acesteia,cei din urma sustinand ca drumul ... (vezi toată discuția)