In Hotarare scrie ca cele doua proprietati sunt delimitate de punctele 3, 4 si 5. Pe teren, intre punctele 3 si 4 este casa vecinilor. Cum putem, totusi, sa construim gardul? Putem cere vecinilor sa ne dea in alta parte echivalentul terenului ocupat?
Putem cere vecinilor sa ne dea in alta parte echivalentul terenului ocupat?
Puteti cere vecinilor, dar daca nu vor, nu ii puteti obliga. Indicat ar fi fost sa formulati in dosar un capat de cerere si cu privire la acest aspect, daca a existat o cauza pe rol cu privire la granituirea asta sau ce-a fost.
A fost o actiune in vederea granituirii, dar nu am sesizat acest aspect pana acum cand am vrut sa facem gardul. Nu este o greseala. Am verificat. Acum nu putem face apel pentru ca a trecut termenul. Vecinii nu vor sa ne intelegem, adica nu vor sa ne dea echivalentul in alta parte, desi le-am propus asta, si nici nu vin cu alta varianta.
Cum adica nu e o eroare? Cred ca nu pot evalua minuta asa cum ati aratat-o in lipsa argumentelor si schitei. Ma tem ca un expert imobiliar nu ar fi propus o astfel de granituire si o instanta o constructie acolo unde exista o casa. Nu se pot suprapune constructiile, asa incat in mintea mea exista o ruptura de logica in cele ce imi spuneti.
Faptul ca nu ati sesizat atunci ma face sa cred ca e ceva anormal. Dv. spuneti ca nu e. Si de-aici nu mai inteleg.
Mergeti la un jurist cu actele sau la avocatul pe care l-ati avut in acel dosar.