trandafir2 
	    	Moderator

trandafir2 
	    	Moderator	    

Putem cere vecinilor sa ne dea in alta parte echivalentul terenului ocupat?
 25Maria23 
	    	Utilizator

25Maria23 
	    	Utilizator	    

Razvan St	                   

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: sunt mostenitor (alaturi de alti doi mostenitori) al unei case care in acte are 250 mp. Am facut cadastrul si au rezultat ... (vezi toată discuția)
	                    Razvan St	                   

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: sunt mostenitor (alaturi de alti doi mostenitori) al unei case care in acte are 250 mp. Am facut cadastrul si au rezultat ... (vezi toată discuția)

guest1001	                   

Cu ceva ani in urma (pana sa se faca intabularile si cartile funciare) am avut o actiune in granituire cu vecinul. 
Vecinul a dobandit prin contract de ... (vezi toată discuția)
	                    guest1001	                   

Cu ceva ani in urma (pana sa se faca intabularile si cartile funciare) am avut o actiune in granituire cu vecinul. 
Vecinul a dobandit prin contract de ... (vezi toată discuția)

octav645	                   

2004  se edifica cu autorizatie de construire un gard pe linia de hotar a curtii, terenurile vecine fiind in stadiul de campuri virane neimprejmuite
2008  pe ... (vezi toată discuția)
	                    octav645	                   

2004  se edifica cu autorizatie de construire un gard pe linia de hotar a curtii, terenurile vecine fiind in stadiul de campuri virane neimprejmuite
2008  pe ... (vezi toată discuția)