avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cresterea veveritelor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cresterea veveritelor

Este legal cresterea veveritelor in captivitate respectiv comercializarea lor? Veveritele pot fi considerate animale de companie sau salbatice? Exista o diferenta din punct de vedere legistativ legat de cresterea respectiv comercializarea veveritelor care se regasesc in fauna Romaniei (chiar daca acestea provin de la veverite deja crecute in captivitate) si veveritele care nu se regasesc in fauna Romaniei, de exemplul veveritelor siberiene, canadiene, japoneze?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Miere vanduta direct de apicultor, cum facturez? se plateste impozit 16%? mariusghitoiu mariusghitoiu Buna ziua, Tatal meu este apicultor cu PFA, prin intermediul caruia a accesat masura MASURA 141 acum 3 ani. In acest context am/are urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Infractiune - distrugere cuib randunele tomasso tomasso presedintele asociatiei de proprietari a distrus cuiburile de randunele ucigand puii care se aflau in ele, acestea fiind construite in coltul tavanului ... (vezi toată discuția)
Amenda primarie dragos_mihai0256 dragos_mihai0256 In blocul in care locuiesc exista mai multi locatari care detin caini si nu au semnaturi de la vecini. Cum de asemenea nici eu nu am. Daca primaria, conf ... (vezi toată discuția)