avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Registru operatiuni intracomunitare
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Registru operatiuni intracomunitare

buna ziua
as dori sa stiu daca o societate platitoare de TVA, care comercializeaza bilete de avion si le factureaza unei societati din spatiul intracomunitar, inregistrata in tara respectiva ca si platitoare de TVA, trebuie sa se inscrie in ROI?
va multumesc

Alte discuții în legătură

Tva prestari servicii intracomunitare razvandmn razvandmn Buna ziua, Societatea romaneasca A presteaza servicii( in Olanda) in agricultura (culege rosii) pentru societatea B olandeza.Cum se factureaza acest ... (vezi toată discuția)
Speta tva achizitie licente windows Coman M Marius Catalin-Expert Contabil Coman M Marius Catalin-Expert Contabil Am urmatorul caz: Achizitionez licente windows de pe site lizengo.ro. Firma mea este inregistrata ca platitor de TVA insa nu si intracomunitar (ROI) Firma ... (vezi toată discuția)
Pfa-platitor de tva sau nu? just_alinuta just_alinuta Buna ziua! Mi-am facut de curand un PFA -ce are ca obiect de activitate 7022( activit. de consultanta). Urmeaza sa semnez un contract de colaborare cu o ... (vezi toată discuția)