avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Constructie fara autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Constructie fara autorizatie de constructie

Buna ziua,

Doresc sa achizitionez o locuinta (casa) la care am observant ca autorizatia de constructive este datata DUPA finalizarea constructiei.
In rest casa are extras de carte funciara, numar postal, etc.
NU are autorizatie de mediu si siguranta la foc.

Pot intampina ceva probleme ulterior achizitionarii ? Ma refer la probleme de tip DEMOLARE ? Nu de alta dar o voi achizitiona cu credit.

Este adevarat ca nici of juridic nici cei de la risc (serviciile bancii care acorda creditul) nu au ridicat nici o problema in acest sens, insa o alta locuinta (din acelasi complex de locuinte) a intampinat problem la risc (la o alta banca).

Va multumesc pentru ajutor,
Oliver MAIER

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar pentru achizitie de teren pasareflorian pasareflorian Buna ziua, Anul trecut am facut un credit ipotecar pentru achizitie de teren, cu Banca Romaneasca. In contract la OBLIGATIILE IMPRUMUTATULUI, exista un ... (vezi toată discuția)
Cumparare locuinta veche fara autorizatie de constructie prin banca rog solutii ciodaruvali ciodaruvali Doresc sa achizitionez o casa veche printr-un credit imobiliar problema este ca aceasta casa a fost construita in 1929 si nu au mostenitorii autorizatia de ... (vezi toată discuția)
Apartament cu suprafata mai mica in acte Corny_coco Corny_coco Buna ziua. Am primit prin act de donatie de la parinti un apartament de 51 m2 dar care in act apare cu suprafata de 30.3 m2. Aceasta suprafata este trecuta in ... (vezi toată discuția)