avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces verbal contestat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces verbal contestat

Buna ziua,
Am contestat un proces verbal, emis de catre inspectorii DSP a unui judet, insa pe un formular apartinand altui judet.
DSP a carei inspectori mi-au dat amenda cer respingerea cererii, pe motiv ca formularul apartine altui judet.
Ce parere aveti sa indrept contestarea spre judetul ce apare pe formular sau sa pastrez actiunea catre DSP a carei inspectori de fapt m-au amendat?
Nu mi se pare logic sa chem DSP a altui judet, care nu au fost in control, care nu mi-au dat amenda, insa pentru ca formularul le apartine sa-i chem pe acestia.
Cel mai recent răspuns: 28lacra , utilizator 18:32, 26 Aprilie 2016
Plangerea contraventionala trebuie formulata impotriva autoritatii teritoriale care a constatat si consemnat contraventia
Cine a semnat procesul-verbal , cei care v-au amendat sau cei al caror formular este?
Procesul verbal este semnat de cei care au constatat fapta, nu de cei a caror formulare au fost folosite.
Actiunea se indreapta impotriva D.S.P. ai carei inspectori v-au amendat.
Asa am facut, dar in întâmpinare au invocat excepția lipsei calității procesuale, pe motiv ca formularul este al altui județ.
Intr-adevăr, Ministerul Sănătății le-a trimis o adresa (ce mi-au anexat-o in întâmpinare) prin care le spune ca pot controla si amenda pe formularele județului controlat.
Sa-mi mențin acțiunea îndreptata spre cei care m-au amendat sau sa ma îndrept si către cei a căror formulare au fost folosite? Sau, as mai putea sa chem si Ministerul Sănătății.
Cum credeți ca e mai bine?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

unde se poate depune contestatie ... marinella1759@yahoo.com marinella1759@yahoo.com Buna seara, As dori sa intreb unde se poate depune contestatie la amenda primita conform Art.4 alin.1 din OU 129/2021,privind implementarea formularului ... (vezi toată discuția)
Proces anulare amenda pentru formularul plf buna seara, am rugamintea ... popava popava Proces anulare amenda pentru formularul PLF Buna seara, Am rugamintea daca este cineva care actionat in judecatat Directia de Sanatate Publica pentru ... (vezi toată discuția)
Pentru contestarea amenzii date de dsp ilfov, carei judecatorii ... ioanao7 ioanao7 Pentru contestarea amenzii date de Dsp Ilfov, carei judecatorii te adresezi? (vezi toată discuția)