avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1853 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Reprezentare in judete a serviciilor unei firme
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Reprezentare in judete a serviciilor unei firme

Firma are ca obiect de activitate organizarea de cursuri autorizate ANC. Dorim sa incheiem contracte de reprezentare si mod de lucru a firmei in judetele din toata tara.
Autorizarea si legatura cu ANC -ul este a firmei noastre, dar vfem ca reprezentantii sa lucreze in numele nostru si sa incaseze in numele nostru contravaloare cursurilor, sa plateasca lectorii si spatiile inchiriate pentru cursuri.
Noi le oferim un comision suficient de mare pentru acoperirea tuturor costurilor si sa le ramana si un rocent de cel putin 20%.
Care este formula optima pentru a pastra independenta celor doua firme, dar sa si poata factura serviciile fara TVA catre cursanti, asa cum sunt facturate de catre firma mama.
Va multumesc,
Constantin Bonea#-o

Alte discuții în legătură

Op scutite de tva cf art 292 lit f Alexandra_Irimia Alexandra_Irimia Bună ziua, În cazul în care un furnizor de cursuri de formare profesională scutite de TVA (cf art 292, lit f, CF, autorizat ANC) își desfășoară ... (vezi toată discuția)
Luare de mita si inselaciune simo57 simo57 Am organizat niste cursuri de calificare cu o firma autorizata ,am fost angajata cu 2 ore si intelegere intre parti cu comision la fiecare cursant de 50 ron in ... (vezi toată discuția)
Luare de mita si inselaciune simo57 simo57 Am organizat niste cursuri de calificare cu o firma autorizata ,am fost angajata cu 2 ore si intelegere intre parti cu comision la fiecare cursant de 50 ... (vezi toată discuția)