avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire teren probleme cu primaria
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire teren probleme cu primaria

Buna ziua. In urma decesului parintilor mei am descoperit contracte prin care tatal meu a cumparat terenuri . Conform extraselor CF , acestea apar ca teren intravilan, curti si gradini. In urma vizitei la primarie unde am facut o cerere pentru identificarea parcelelor (la cerere am anexat contractele de vanzare cumparare, extrasele CF si cerificatul de mostenitor) am primit un raspuns in care mi se explica ca ,,cele 3 imobile se aflau la data cumpararii in extravilanul localitatii iar ulterior in urma numeroaselor solicitari ale cetatenilor primaria initiaza un proiect PUZ in vederea tribuirii unor locuri de casa. Cele 3 imobile pentru care NU TREBUIAU eliberate extrase de CF se afla in prezent in parcela PUZ cu destinatia zona de dotari si servicii publice propusa,,
Intrebarile mele sunt urmatoarele.
1 Cum poate primaria sa anuleze acele CF uri si sa spuna ca terenul a fost extravilan din moment ce ele apar ca intravilan pe CF .
2 Daca s au cuprins in PUZ de ce nu mi s a oferit in alta parte o suprafata corespunzatoare
3 Ce trebuie sa fac sa intru in posesia lor.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Mostenire teren probleme cu primaria ohiki ohiki Buna ziua. In urma decesului parintilor mei am descoperit contracte prin care tatal meu a cumparat terenuri . Conform extraselor CF , acestea apar ca teren ... (vezi toată discuția)
Cerere certificat urbanism intravilan faneata urgent cosmin12345 cosmin12345 Buna ziua , deschid un nou topic la problema mea deoarece sau modificat unele aspecte din C.F. O parcela de teren initial extravilan a fost trecuta in ... (vezi toată discuția)
Inadvertenta intre titlu de proprietate si cf dariad dariad Care ar putea fi motivul/cauza/explicatia pentru care mai multe parcele de teren figureaza drept gradina INTRAVILAN in extras CF dinainte de reconstituirea ... (vezi toată discuția)