avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ramburs OLX
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ramburs OLX

Buna ziua,
am vandut o piesa electronica pe OLX. Pentru trimiterea pachetului am facut prin intermediul OLX o solicitare catre Cargus pentru livrare cu verificare si ramburs 300 RON. Cand a venit soferul de la Cargus, a facut comanda de curierat fara ramburs si a luat pachetul. Pachetul a ajuns la destinatar iar eu nu am primit nici un ban. In momentul de fata cei de la OLX nu imi raspund la plangeri, cei de la Cargus spun ca pe comanda lor de curierat nu era nici un ramburs iar cumparatorul mi-a blocat numarul de telefon ca sa nu mai pot sa il contactez. Exista vreo masura legala pe care pot sa o iau ?
Cel mai recent răspuns: deliabrett32 , utilizator 23:04, 19 Februarie 2019
Reclamati la ANPC si CARGUS si OLX.
Notificari scrise catre toti, insa in principal catre cumparator.
Cand ati sesizat ca s-a facut comanda de curierat fara ramburs de ce nu ati reactionat? S-ar putea presupune ca ati dorit sa trimiteti un colet-cadou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost înșelat la o vânzare pe olx: așa-zisul cumpărător mi-a returnat returnat un alt telefon în locul celui pe care i l-am expediat. ce e de făcut într-o astfel de situație? Luciotrifescu Luciotrifescu Salutare tuturor...in urma unui anunt postat pe olx (telefon spre vanzare)...am primit un mesaj pe acelasi olx de la un individ care m a intrebat direct daca ... (vezi toată discuția)
Blocare bani ramburs la cargus-urgent curier marianpr marianpr Buna ziua, Un prieten a trimis un produs prin Cargus-Urgent Curier cu plata ramburs. Dupa ce a ajuns coletul la destinatar a platit contravaloarea ramburs. ... (vezi toată discuția)
Am luat teapa cu un furnizor de piese auto de pe olx MEMETIUXEL MEMETIUXEL Am comandat la el o -panglica spirala ptr air bag la un Megane 2 , tipul mi-a spus ca a trimis-o NOUA si cu garantie in cutie , se cam eschiva la raspuns la ... (vezi toată discuția)