Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

contract ORANGE neplatit din 2008

Buna ziua:
am si eu o problema cu un abonament orange facut in 17.10.2006 pe care l-am platit pina in ianuarie 2008,conform spuselor unei doamne de la eos-ksi care ma sunat azi 12.05.2016 trebuie sa platesc la ei suma de 2000 lei pentru ca mai aveam 7-8 lunide contract cu orange.E legal sa platesc aceasta taxa dupa atata timp?:(
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:49, 13 Mai 2016
Legal este, dar nu va pot obliga, dreptul lor fiind prescris. Nu ii luati in seama.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creanta orange s.a. adrian7777 adrian7777 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema referitoare la o creanta la ORANGE S.A. Problema sta in felul urmator: Un vecin a venit azi la mine si mi-a inmnat un ... (vezi toată discuția)
Agent executare silita eos ksi alin1993 alin1993 Buna seara ! In urma unei pacaleli pe care mi-a aranjat-o Orange, am incetat sa le mai platesc abonamentul. Din pacate nu mai stiu exact acum cat timp s-a ... (vezi toată discuția)
recuperare creanta comerciala Badger Badger Am primit zilele trecute in posta o notificare de la EOS KSI ca inregistrez la ei o datorie de 200 RON consecinta a nerespectarii ctr incheiat cu Orange, ... (vezi toată discuția)