avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare creanta comerciala
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare creanta comerciala

Am primit zilele trecute in posta o notificare de la EOS KSI ca inregistrez la ei o datorie de 200 RON consecinta a nerespectarii ctr incheiat cu Orange, mentionez ca ctr cu Orange l-am incheiat in anul 2000 iar scadenta ultimei facturi era in 2001 (nu mai retin luna, am refuzat sa platesc ultimele 2 facturi deoarece nu au vrut sa imi rezilieze ctr la cerere -desi nu exista nici un impediment contractual - si imi tot trimiteau facturi doar cu abonamentul), cesiunea creantei Orange -> EOS KSI a fost inreg. in arhiva electronica in anul 2006.
Intrebarea mea este: Nu s-a prescris aceasta datorie, mai au vre-un mijloc legal cu care sa ma poata "executa silit" asa cum se exprima in notificare, mentionez ca este prima notificare pe care o primesc la 9 ani de la eveniment, nu imi fac probleme de suma pe care le-o "datorez" in prezent, este o problema de principii, va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 17:38, 20 Februarie 2010
din punct de vedere legal factura este prescrisa, nici operatorul de telefonie mobila si nici o firma de recuperari creante nu va pot obliga, legal, sa achitati debitul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere creanta la arhiva electronica de garantii reale mobiliare vrica vrica in 12.08.2009 am incheiatIn 12.08.2009 am incheiat un contract SC Orange SA cu durata de 24luni In 12.09.2014 am primit o adresa de la EOS KSI prin care ma ... (vezi toată discuția)
Creanta orange s.a. adrian7777 adrian7777 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema referitoare la o creanta la ORANGE S.A. Problema sta in felul urmator: Un vecin a venit azi la mine si mi-a inmnat un ... (vezi toată discuția)
Notificare otto2007 otto2007 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema: Acum 15 ani de zile am avut un abonament la o compabie telefonica pe 1 an de zile pe care la expirarea ... (vezi toată discuția)