avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Legislatie camere de supravghere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Legislatie camere de supravghere

Buna ziua !
Va rog sa ma lamureasca si pe mine cineva :
Am citit legea 677/2001 referitor la regimul camerelor de supraveghere si nu am gasit nimic specificat de institutiile sau conditiile in care o inregistrare se stocheaza pe o perioada mai mare de 30 de zile:
Art. 14
”(1) Durata de stocare a datelor obținute prin intermediul sistemului de supraveghere video trebuie să fie proporțională cu scopul pentru care se prelucrează datele, dar nu mai mare de 30 de zile, cu excepția situațiilor expres reglementate de lege sau a cazurilor temeinic justificate.”


De exemplu intr-o banca,cat timp se pastreaza aceasta filmare ??
Spun asta deoarece am avut parte de un eveniment in trafic,care s-a intamplat exact in fata unei banci.
De asemenea as vrea sa stiu cat timp se pastreaza filmarile de la institutiile publice (ex.casa de cultura),sistemele politiei locale,etc...Acestea nu au un regim special ?

Alte discuții în legătură

Avertizare supraveghere video Penny80 Penny80 Vorbim doar de domeniul privat. Curtea personala. Sunt obligat de lege (care?) sa avertizez prin stickere/afise ca proprietatea mea este supravegheata video? ... (vezi toată discuția)
Camerele video Camelia Ania Camelia Ania Cat se păstrează inregistrarile video de la niste camere video de pe holul unei scoli?Se pot sterge?Sau pot dispărea?Exista vreo arhiva? (vezi toată discuția)
Cat timp se pastreaza o inregistrare video? Sever Simion Sever Simion Buna ziua, Cat timp se pastreaza inregistrarile video ale unei camere de monitorizare omologate? Care este obligatia legala ma refer, ca termen? ... (vezi toată discuția)