avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cum completez formularul ITL - 001/2016?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cum completez formularul ITL - 001/2016?

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati pentru a completa formularul ITL 001/2016.
Am o garsoniera de 27 mp., eu si mama fiind proprietari.
In anul 2007 cand a fost infiintat PFA-ul, eu si mama am dat o declaratie la notar ca suntem de acord ca PFA-ul sa aiba sediul social la aceasta garsoniera.
Sotul meu este persoana fizica autorizata si nu este proprietar la adresa unde figureaza sediul lui social, adica la garsoniera.
Va rog sa ma ajutati, sa imi spuneti cum trebuie completat formularul ITL 001/2016.
Va multumesc pentru rabdare si intelegere.

Alte discuții în legătură

Cum si cine completeaza itl 001 adrianmdi adrianmdi Buna, Am citit topicurile existente pentru completarea ITL 001, dar in continuare am cateva neclaritati si poate exista cineva care ma poate ajuta cu ... (vezi toată discuția)
Impozit apartament destinatie mixta - locuit si pfa Gracielle Gracielle Trei persoane - A, B si C - au mostenit un apartament. C s-a ocupat exclusiv de platirea tuturor taxelor aferente (notariat, taxe, impozite) si de renovarea ... (vezi toată discuția)
Dosar pentru impozitul pe cladiri cu activitatea doar la terti imobiliare imobiliare Ce cuprinde dosarul pentru stabilirea impozitului pe cladiri daca la ORC apare sediu social si punct de lucru, dar activitatea se desfasoara doar la terti si ... (vezi toată discuția)