avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Formulare in contractul de comodat
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Formulare in contractul de comodat

Buna ziua,

Rugamintea mea se indreapta catre cei care au depus declaratia ITL-001 cu activitate la sediu, fara decontare de cheltuieli.
Imi puteti spune, va rog, cum este formulat contractul de comodat? Cum si ce se da in folosinta ca sa se poata incadra la aceasta situatie?

Nu am reusit deloc sa ma inteleg astazi cu notarul si nu am reusit sa rezolv problema.

Va multumesc anticipat pentru orice raspuns!

Alte discuții în legătură

Cum poate fi modificat formularul itl-001 deja semnat? impozite cladiri dana_io dana_io Un co-proprietar al unui apartament de bloc cu folosinta mixta a semnat formularul ITL-01 cu apartamentul ca “nerezidential”, pentru ca asa a spus ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite-formularul itl 001 mioara54 mioara54 Buna seara,am o rugaminte mare ,de fapt niste neclaritati in legatura cu formularul ITL 001.In cazul in care firma nu desfasoara activitati la adresa ... (vezi toată discuția)
Dosar pentru impozitul pe cladiri cu activitatea doar la terti imobiliare imobiliare Ce cuprinde dosarul pentru stabilirea impozitului pe cladiri daca la ORC apare sediu social si punct de lucru, dar activitatea se desfasoara doar la terti si ... (vezi toată discuția)