avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa divortez
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa divortez

Este adevarat ca se obtine mai usor divortul, daca timpul scurs de la parasirea domiciliului este mai indelungat? Sunt cetatean strain, casatorit de 8 ani cu o cetateana romana, nu avem copii din casatorie si vreau sa divortez dar ea se opune. Eu din luna iunie am parasit Romania. As dori sa divortez cat mai repede.
Cel mai recent răspuns: cristinascripa , utilizator 18:43, 3 Noiembrie 2005
nu are nici o importanta de cat timp sunteti despartiti. Trebuie ca instanta sa inteleaga ca relatiile distre voi sunt iremedialbil vatamate si nu mai este posibila convietuirea. Cu cat sunteti mai mult timp casatoriti, cu atat mai multe bunuri comune veti avea de impartit. Asa ca, daca ...
Daca divortati prin acord trebuie sa fi fost casatoriti de cel putin 1 an si sa nu aveti copii. Va prezentati amandoi si divortati la prima infatisare.
nu te sfatuesc sa folosesti ca argument principal plecarea ta de la domiciliul comun deoarece nimeni nu poate folosi propria culpa pentru a cere realizarea unui drept. Pune accentul pe aspectele ce au determinat plecarea.
Nu vă mai însurati fratilor, dacă tot divortati, s - a inventat si concubinajul..............
si carei problema ta?

Alte discuții în legătură

Divort muscalu george florin muscalu george florin Buna ziua , problema mea este urmatoarea : sunt cetatean roman casatorit cu o cetateanca bulgara in Romania . Momentan amandoi avem acelasi domiciliu in Italia ... (vezi toată discuția)
Divort culpa comuna ContSters274581 ContSters274581 Vreau sa divortez dar sotul nu doreste din motive de ordin material cred eu.Cum ar fi mai bine sa procedez/? Nu doresc despagubiri doar sa divortez.El are ... (vezi toată discuția)
Divort de cetatean belgian loredana26 loredana26 M-am casatorit acum 2 luni de zile in Romania cu un cetatean belgian,3 saptamani le-am, petrecut in tara ,iar ultimele 6 in Belgia.In ultima luna nu ne-am mai ... (vezi toată discuția)