avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bonusuri salarii - datorii sau provizioane
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bonusuri salarii - datorii sau provizioane

Buna,

As dori sa intreb cum inregistrati bonusurile salariale care sunt aferente, de exemplu pentru Q1 2016, dar se platesc in aprilie 2016. Le inregistrati pe seama provizioanelor? Dar concediile de odihna, cum le inregistrati la sf anului, care de fapt nu se platesc in anul urmator ci se reporteaza.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neefectuat in anul curent conta_bib conta_bib Concediul de odihna neefectuat in anul curent care va fi platit in anul urmator la ce venituri se raporteaza? cele din anul cand trebuia efectuat concediul ... (vezi toată discuția)
Inregistrare la 31 dec a concediilor de odihna neefectuate in cursul anului VMarian VMarian Cum se inregistreaza in contabilitate la 31 Decembrie, concediile de odihna neefectuate in cursul anului? In OMF 1752/2005 (Reglementari contab conforme cu ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat in timpul sarcinii eX3nna eX3nna Buna ziua, Am o intrebare, va rog: urmeaza sa nasc la inceputul lui martie 2016 si din ce am inteles, dupa noua lege, in anul urmator, am dreptul la concediul ... (vezi toată discuția)