avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... publicitate agentii de pariuri on-line
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

publicitate agentii de pariuri on-line

Buna ziua,

Credeti ca este legala publicitatea on-line (ex. bannere pe un site) a diferitelor case de pariuri on-line, acestea nefiind persoane juridice romane?

Spre exemplu Steaua Bucuresti promoveaza in competitii o astfel de agentie : www.sportingbet.com.

Intreb aceste lucruri pentru ca am gasit o prevedere care interzice, la prima vedere, acest gen de publicitate. Este vorba despre OUG nr. 77/2009.

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 13 August 2009
mihai_006, utilizator

Alte discuții în legătură

Participarea la pariuri sportive pe internet sunt permise de catre oug nr. 77/2009 privind organizarea si exploatarea jocurilor de noroc adriana7 adriana7 Buna ziua. As avea si eu o chestiune de clarificat. As vrea sa stiu daca a paria pe internet la diverse firme de pariuri on-line( Gamebookers.com , ... (vezi toată discuția)
La aparatele pocker platesc taxe, licente? ContSters330987 ContSters330987 La aparatele (jocuri de noroc pentru pocker) platesc taxe pentru fiecare aparat in parte ? Ex . Am 30 de aparate ce taxe trebuie sa platesc ? (vezi toată discuția)
Super bet in poarta scolii vldstf vldstf Doresc sa stiu daca, din punct de vedere [b]strict legal[/b], este normal ca un super bet ( pariuri sportive - cred! ) sa functioneze la o distanta de 20 m de ... (vezi toată discuția)