avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Solicitare harta drumuri publice
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Solicitare harta drumuri publice

As dori si eu sa solicit o harta cu drumurile publice aferente unei comune si sunt nelamurit in privinta numelui exact al documentului si daca pot sa solicit asa ceva direct de la Prefectura de care apartine comuna respectiva.
As vrea sa solicit acest document intrucat am stationat pe un drum agricol o perioada iar primarul a tot tinut ca acel drum este drum public chiar daca drumul respectiv a fost lasat de catre consateni din terenurile agricole ce le detin pentru a putea avea acces la terenuri. Pe bucata de drum unde am stationat cu masina, am cazut la intelegere cu proprietarul terenului in dreptul caruia am stationat. Vreau totusi sa ma lamuresc daca primarul avea vreun temei sa se lege de mine fiindca chiar si agentul de politie care l-a insotit la sesizare a spus ca nu are de ce sa se ia de sufletul meu intrucat fiind un drum agricol si nefiind semne de circulatie care sa-mi interzica stationarea voluntara, n-ar putea sa ma sanctioneze fara temei.

Alte discuții în legătură

Politia comunitara - amenda parcare (strada cu sens unic) raul_p raul_p am un magazin pe o strada cu sens unic, unde parcarea e legala doar pe sensul de mers adica pe dreapta, magazinul meu e pe stanga si normal ca atunci cand am ... (vezi toată discuția)
Parcare/drept libera circulatie Cristian 77 Cristian 77 Buna ziua, Q1: Ce se poate intampla dpdv legal daca parchez masina pe strada (domeniu public) in fata unui garaj asimilat unei locuinte (cei care si-au ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! stiti cumva daca este legal sa se traseze o trecere ... Mihaela Hatisi Mihaela Hatisi Buna ziua! Stiti cumva daca este legal sa se traseze o trecere de pietoni NOUA fix in fata portii de acces in curte cu masina? Problema mea este ca as fi ... (vezi toată discuția)