avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1682 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor obligatia de a avea POS in magazin
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

obligatia de a avea POS in magazin

Buna ziua,am o intreprindere familiala cu domeniul comert cu amanuntul ,undeva la tara in ju.Teleroman. Am depasit plafonul de 10000euro de la care se zice ca trebuie sa ne punem aparate pos.Noi nu suntem persoana juridica.Intrebarea mea este: suntem sau nu obigati sa avem acest aparat in magazin.Stiu ca a avea pos implica anumite costuri din paote nosatra in cazul ca nu avem tranzactii,iar la tara stiti cum este. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Obligatia pos ii pfa valentinagrigore valentinagrigore Buna ziua, Detin o intreprindere individuala cu domeniul comert cu amanuntul, am depasit plafonul de 10.000 euro pentru instalarea aparatelor pos intrebarea ... (vezi toată discuția)
Pos pentru firma cu incasari din mai multe activitati? claudiabog claudiabog Buna ziua, M-as bucura daca m-ar putea lamuri cineva daca am nevoie de POS conform legii 209/2016 in situatia in care am incasari din mai multe activitati si ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a avea pos margarita_olteanu margarita_olteanu Am o intreprindere familiala cu activitate de comert. Sunt obligata sa intalez pos daca am depasit limita de10000euro . Aceasta lege se aplica doar persoanelor ... (vezi toată discuția)