avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Obligatia de a avea pos
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Obligatia de a avea pos

Am o intreprindere familiala cu activitate de comert. Sunt obligata sa intalez pos daca am depasit limita de10000euro . Aceasta lege se aplica doar persoanelor juridice sau si intreprinderilor familiale, ii si pfa? Am inteles ca daca ai acest aparat si nu ai tranzactii pe el platesti penalizari si cum magazinul este la tara nu cred ca o sa fie ok ptr noi.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:05, 27 Martie 2023
Proiectul de lege trimis la promulgare, prevede ca : Persoanele juridice care desfăşoară activităţi de comerţ cu amănuntul şi realizează anual o cifră de afaceri mai mare decât echivalentul în lei al sumei de 10.000 euro vor accepta ca mijloc de plată şi cardurile de debit, şi cardurile de credit.
Avem o întreprindere familiala , întrebarea ie , la depășirea 10000 de euro avem și noi obligația de a instala pios ???
Ultima modificare: Duminică, 26 Martie 2023
Bratu Gheorghe.., utilizator
if-ul este persoana juridica. aveti cod fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalare pos niadi niadi Plafonul de 10000 euro la care devine obligatorie pentru comercianti instalarea pos, se refera la cifra de afaceri a societatii sau incasari anuale ale unui ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea dotarii cu pos rovasit@yahoo.com rovasit@yahoo.com Buna ziua. Societatea noastra are ca obiect de activitate principal Fabricarea painii si a produselor de panificatie.In cadrul societatii avem si un mic ... (vezi toată discuția)
Obligatia pos ii pfa valentinagrigore valentinagrigore Buna ziua, Detin o intreprindere individuala cu domeniul comert cu amanuntul, am depasit plafonul de 10.000 euro pentru instalarea aparatelor pos intrebarea ... (vezi toată discuția)