avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Obligatia de a avea pos
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Obligatia de a avea pos

Am o intreprindere familiala cu activitate de comert. Sunt obligata sa intalez pos daca am depasit limita de10000euro . Aceasta lege se aplica doar persoanelor juridice sau si intreprinderilor familiale, ii si pfa? Am inteles ca daca ai acest aparat si nu ai tranzactii pe el platesti penalizari si cum magazinul este la tara nu cred ca o sa fie ok ptr noi.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:12, 29 Mai 2016
Proiectul de lege trimis la promulgare, prevede ca : Persoanele juridice care desfăşoară activităţi de comerţ cu amănuntul şi realizează anual o cifră de afaceri mai mare decât echivalentul în lei al sumei de 10.000 euro vor accepta ca mijloc de plată şi cardurile de debit, şi cardurile de credit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitatea dotarii cu pos rovasit@yahoo.com rovasit@yahoo.com Buna ziua. Societatea noastra are ca obiect de activitate principal Fabricarea painii si a produselor de panificatie.In cadrul societatii avem si un mic ... (vezi toată discuția)
Obligatie folosire pos Lorena patrut Lorena patrut Sunt sau nu obligatorii poesurile din 2017? (vezi toată discuția)
Terminal pos in afara de casa de marcat la un camping floritanoje floritanoje Va rog sa ma lamuriti daca pentru un camping e obligatoriu si un terminal pos in afara de casa de marcat cu jurnal electronic? Multumesc. (vezi toată discuția)