avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie de handicap

Buna ziua. Am o cunostinta care are un copil cu handicap gradul 1 diagnosticat cu paralizie cerebrala dischinetica si retard mental doamna fiind angajata de multi ani ca asistent personal la Primarie si avand un salar de 969 ron. Pe langa acesti bani copilul mai beneficiaza de o suma complementara de 106 ron. Copilul are 17 ani. Mai beneficiaza si de alte drepturi? Are dreptul copilul si la indemnihzatie de invaliditate in valoare de 234 ron? ,Sau alte drepturi banesti?Multumesc

Alte discuții în legătură

Pot solicita pensie de invaliditate la 65 de ani ? ainamoR ainamoR Buna ziua, Mama mea are 65 de ani neimpliniti si este persoana cu handicap gradul 1 grav permanent din 1998,ea a beneficiat de urmatoarele drepturi banesti ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie handicap dsmihalea dsmihalea Buna ziua Cat este indemnizatia pentru o persoana cu alzhaimer,gradul 1 care necesita insotitor? Multumesc (vezi toată discuția)
Intrebare pensie de handicap Nilmarcu Nilmarcu - Ca pensionar gradul ll pot beneficia de o pensie de handicap ? Ce grad de handicap ? Cati bani pot lua in plus cu aceasta pensie suplimentara ? (vezi toată discuția)