avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de invaliditate

Bună seara! Am și eu un băiat de 18 ani are, epilepsie, paralizie cerebrala, tetrapareza spastica și retard sever. Are certificat de handicap grav, el beneficiază de pensia de invaliditate??? Aștept un răspuns. Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:40, 29 August 2018
Fara sa aiba un mic stagiu de cotizare nu poate beneficia de pensie de invaliditate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate Alexgeorgeta Alexgeorgeta Bună seara! Am un băiat de 18 ani cu handicap grav(epilepsie, retard sever, paralizie cerebrala și tetrapareza spastica) am fost la comisia de expertiza ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. persoanele cu handicap grav pot beneficia de pensie ... BiancaBarsan2005 BiancaBarsan2005 Buna ziua. Persoanele cu handicap grav pot beneficia de pensie de handicap dupa implinirea varstei de 18 ani ? Mentionez ca baiatul meu are in prezent 20 ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru persoana cu handicap grav,varsta 25 ani Lehene Lehene Buna ziua .Va rog sa_mi spuneti daca o persoana care printr-o culpa medicala a rămas invalidă la nastere tetrapareza spastica(paralizie) ,poate beneficia de ... (vezi toată discuția)