MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat

MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat	    

sfat 
	    	Utilizator

sfat 
	    	Utilizator	    

MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat

MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat	    

ALEXANDRA TAN  
	    	Consilier juridic

ALEXANDRA TAN  
	    	Consilier juridic	    

ritter76	                   

Am avut o firma care a mers super ok, pana la criza din 2009. Am ramas cu o restanta de 15.000 ron la o linie de credit, la o banca. Firma s-a lichidat prin ... (vezi toată discuția)
	                    ritter76	                   

Am avut o firma care a mers super ok, pana la criza din 2009. Am ramas cu o restanta de 15.000 ron la o linie de credit, la o banca. Firma s-a lichidat prin ... (vezi toată discuția)

carami	                   

Am urmarit temele legate de bielete la ordin emise fara acoperire. Sper sa nu fi repetat subiectul aici, imi cer scuze daca s-a vorbit deja de asta. E vorba de ... (vezi toată discuția)
	                    carami	                   

Am urmarit temele legate de bielete la ordin emise fara acoperire. Sper sa nu fi repetat subiectul aici, imi cer scuze daca s-a vorbit deja de asta. E vorba de ... (vezi toată discuția)

discover	                   

Buna ziua , am mai rasfoit intre timp forumul si am tot mai multe nedumeriri.
In primul rand  cu cate BO, (daca am 5 dar nu sunt scadente toate) ma inscriu la ... (vezi toată discuția)
	                    discover	                   

Buna ziua , am mai rasfoit intre timp forumul si am tot mai multe nedumeriri.
In primul rand  cu cate BO, (daca am 5 dar nu sunt scadente toate) ma inscriu la ... (vezi toată discuția)