avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ce reprezinta acest tabel si este legal ca primaria sa ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ce reprezinta acest tabel si este legal ca primaria sa furnizeze datele mele cu caracter personal astfel pe internet?

Buna ziua,

Cautandu-mi numele pe google, am dat peste acest link unde ma regasesc:

[ link extern ]

In primul rand as vrea sa stiu ce reprezinta acest tabel, acele numere de dosare? (singura mea banuiala ar fi niste amenzi de ratb pe care le-am ignorat dau nu sunt sigura..). Apoi, am avut deja un incident neplacut din cauza acestor date fiind publicate astfel pe internet.. cineva de pe facebook m-a cautat dupa nume pe google, mi-a gasit adresa si m-a urmarit acasa, ba chiar mi-a lasat bilete in usa si cutia postala. Este legal ca primaria sa imi publice astfel adresa de domiciliu pe internet avand in vedere ca asta este ceva ce poate pune in pericol siguranta mea si a familiei mele?
Ultima modificare: Vineri, 27 Mai 2016
clara77, utilizator

Alte discuții în legătură

Cu toate ca am apometre platesc la pausal ro_cami_ro ro_cami_ro Cu 3 ani in urma am cumparat acest apartament care dispune si de apometre. Am vb cu presedinta asociatie ca sa stiu cum se procedeaza cu citirea apometrelor ... (vezi toată discuția)
Protectia datelor personale si a informatiilor cu caracter personal naomiana naomiana Am gasit intr-o zi pe usa de intrare a blocului, un document in care erau numele meu codul numeric personal, adresa si o informare cu caracter personal si ... (vezi toată discuția)
Citare in executarea silita? Chestiuta Chestiuta Buna ziua. Nu am fost acasa pana sambata seara. Azi a venit la mine administratora sa-mi aduca un plic desfacut pe care l-a gasit in locul unde se pun ... (vezi toată discuția)