avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dosar SRL-D respins
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dosar SRL-D respins

Buna ziua,

Am depus acum o luna si un pic un dosar pentru un SRL-D la Registrul Comertului din Bucuresti. Nu am stiut unde sa caut si pana cand am gasit pe portalul ONRC statusul dosarului era prea tarziu - fusese respins si trecuse termenul de solutionare. As vrea sa ridic dosarul si sa incerc sa il refac, se mai poate ? Am fost acolo si am fost trimis de la un etaj la altul fara sa mi se spuna ceva concret.
Buna ziua,
Da, se poate.
Va trebui sa solicitati acest lucru la registratura, printr-o cerere.
Multumesc pentru raspuns. Stiti cumva exact care cerere este? As vrea sa ma duc maine si sa stiu exact ce sa iau sa completez sa nu ma mai bazez pe informatiile aruncate in graba de catre angajatii de acolo..
Buna ziua,
In urma depunerii, se elibereaza un bonulet pe care e trecut nr. de inregistrare al dosarului. Pe [ link extern ]
Trebuie sa va inregistrati cu un cont, iar in partea stanga la Servicii Online RC - Stadiu dosar se baga la Nr. inregistrare Orasul, nr inregistrare si anul inregistrarii.
Cu bonuletul, se poate merge la Etajul 1, la eliberari, sa ridicati rezolutia de respingere si ca sa ridicati dosarul la etaj 2, la consultare dosar, se face cerere de retragere acte.

Ultima modificare: Luni, 6 Iunie 2016
REINVENT CONSULTING, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate- va rog ajutor cosminghe cosminghe Buna ziua Azi am fost la registrul comertului pt a suspenda activitatea firmei mele pe 3 ani, doamna de acolo mi-a zis sa vin pe data de 17 pt ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru amanare valery valery Va rog sa ma ajutati! Am depus la ORC dosar ptr deschidere punct de lucru. Si mi s-a amanat ptr ca mai trebuie sa depun un act si nu stiu unde sa il depun. ... (vezi toată discuția)
Probleme sc papickads papickads In urma cu 2 luni am angajat un avocat care sa se ocupe de infiintarea unei SC , am facut toate actele si le-a dus la RC , iar de at ma tot minte ca v-a merge ... (vezi toată discuția)