avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale deschidere punct de lucru amanare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

deschidere punct de lucru amanare

Va rog sa ma ajutati!
Am depus la ORC dosar ptr deschidere punct de lucru. Si mi s-a amanat ptr ca mai trebuie sa depun un act si nu stiu unde sa il depun. la ORC si ei il trimit la judecatorul delegat sau la tribunal dar trebuie sa aflu numar de dosar.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters84919 , utilizator 09:08, 22 Octombrie 2009
Cand ati inregistrat dosarul la ONRC ati primit un bon pe care sunt notate nr. de dosar, termenul de judecata si termenul de eliberare a actelor. Ce acte v-au mai solicitat le puteti depune la registratura ONRC specificand numarul de dosar si termenul care v-i s-a acordat.

av. Ana Florea
nu mi s-a dat niciun numar de dosar.am doar chitantele de plata dar nu apare nici pe ele. stiti cumva daca gasesc undeva pe internet?
le puteti gasi pe onrc.ro, cautati la rubrica verificare stadiu dosar dupa numele firmei sau dupa nr. de inregistrare in registrul comertului
acolo veti afla numarul dosarului
actele pot fi depuse la urmatorul termen de judecata sau prin registratura registrului comertului, mai bine a doua varianta pentru ca puteti sa rezolvati problema pana la termenul urmator si nu se mai amana inca odata, daca le depuneti la termen vor mai amana odata dosarul pt a verifica actele depuse atunci.
Buna ziua,
Un link spre pagina RC unde se poate vedea stadiul unui dosar?
Cu stima,


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare rezolutie onrc in urma respingerii cererii de dizolvare a societatii dorincornea dorincornea Buna ziua, Am solicitat de curand dizolvarea si lichidarea simultana a unui SRL aflat in inactivitate de 3 ani de zile si dupa doua amanari succesive, ... (vezi toată discuția)
Dosar srl-d respins flama69 flama69 Buna ziua, Am depus acum o luna si un pic un dosar pentru un SRL-D la Registrul Comertului din Bucuresti. Nu am stiut unde sa caut si pana cand am gasit pe ... (vezi toată discuția)
Deschidere noi puncte de lucru. savugabriela savugabriela Azi am fost la Registru Comertului pentru a doua oara cu dosarul.Prima data am avut ce-i drept probleme pe care le-am corectat.Astazi mi-a fost acceptat ... (vezi toată discuția)