sint total dezamagita,pentru faptul ca am avut un proces de recurs,intr-o actiune de intoarcere executare.in care instanta nu a cercetata toate motivatiile mele, argumentate de legislatia existenta in vigoare si acest recurs mi-a fost respins.Eu am atacat hotarirea recursului ,irevocabila cu o cerere de revizuire a aceteia ,solicitind ca sa se ia in considerare art.de lege invocate ,acestea fiind favorabile admisibilitatii recursului si compensarii debitului,deoarece initiatorul procesului de intoarcere a executarii, inca imi este dator ,titlul executor nefiind desfiintat.Desigur ca revizuirea a fost indrumata catre aceeasi instanta care a judecat recursul,si ,mi-a fost respinsa si aceasta forma de atac,si tot cu mentiunea de irevocabil.Eu acum in aceasta situatie, mai pot urma calea de atac urmatoare,aceea a recursului la revizuire???Intreb acest lucru,pentru ca sper sa fie o alta instanta care probabil va lua in calculul judecarii si argumentele legale peste care s-a sarit cu ocazia judecarii recursului Daca cineva ar dori sa ma ajute cu un raspuns ,deoarece aceasta situatie nedreapta mi-a provocat o mare dezamagire si ingrijorare.Va multumesc.