avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dreptul la drumul de acces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dreptul la drumul de acces

Ma numesc Tudorache Marius si locuiesc in orasul Comarnic la sotie Casa socrilor se afla undeva in mijlocul unor gradini care candva aveau un drum de acces Acum , de cand a ramas un fiu mai tanar mostenitor a interzis accesul Va rog daca cinevama poate indruma ce sa fac ,banuiesc ca un drum de acces trebuie sa avem toti pt o salvare ,pompieri etc fereasca dumnezeu . Daca ar fi sa inaintez juridic chiar daca nu am act de proprietar acolo decat domiciliul stabil as avea act de izbanda ?? Va rog sa ma sfatuiti Va rog ! Va multumesc !astept rasuns de la dv

Alte discuții în legătură

Imi inchide drumul de acces acasa cu porti mariustudorache mariustudorache buna ziua ma numesc marius locuiesc in orasul Comarnic jud Prahova in locuinta sotiei De 15 ani sunt in Comarnic iar linga noi avem o familie care de curand ... (vezi toată discuția)
Cum facem ? sexu sexu intrarea in gradinita cum poate fi semnalizata ?,pt ca acolo se parcheaza masini ,iar ca sa evitam cum putem face ?exista un semn rutier ? este un drum de ... (vezi toată discuția)
Cai de atac pt. servitute de trecere.. giulionik86 giulionik86 buna ma numesc iulian ma gasesc intr-o mare dificultate de aceea am nevoie de ajutorul si sfaturile voastre deci:bunicul meu a decis sa ami vanda casa si ... (vezi toată discuția)