Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

BAZA CM DUPA CIC

Buna ziua,

Care este baza CM pentru o salariata care a venit din CIC in urma cu 1 luna? Mi-a adus o adeverinta de la AJIPS , dar in aceasta este mentionat doar valoarea neta a indemnizatiei platite!
Multumesc#-o
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:57, 8 Iunie 2016
1. Adeverinta adusa este foarte buna.

2. - Indemnizatia pentru CCC este considerata venit brut pentru calcularea indemnizatiei pentru concediu medical.
- Din indemnziatia pentru CCC nu se face nici o retinere de contributii.
- Contributia la sanatate este platita de AJPIS de la buget.
grigoreelenacristina a scris:

... Mi-a adus o adeverinta de la AJIPS , dar in aceasta este mentionat doar valoarea neta a indemnizatiei platite!
Multumesc#-o

Indemnizatia pentru CCC nu are o valoare bruta din care sa se retina contributii si impozite. De aceea este trecuta valoarea neta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiu de cotizatie salariata insarcinata intoarsa din cic Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am o salariata care si-a reluat activitatea din concediu crestere copil in data de 09.03.2015. Aceasta este din nou insarcinata si are concediu ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical dupa ccc1 Dana-Ion Dana-Ion Buna seara! As dori sa stiu cum se calculeaza concediul medical dupa CCC1. Sunt in urmatoarea situatie.: pe 28.08.2013 a incetat CCC1, iar dupa reluarea ... (vezi toată discuția)
Concediu medical Roxmi Roxmi Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: Cum se calculeaza pe care trebuie sa o incasez de la angajator in cazul in care am ... (vezi toată discuția)