cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

max112 
	    	Utilizator

max112 
	    	Utilizator	    

cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

shadow86rmv	                   

Buna ziua. In urma unui accident rutier am primit 2 ani cu suspendare fara a mi se retine permisul de conducere nici macar o zi si as vrea sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)
	                    shadow86rmv	                   

Buna ziua. In urma unui accident rutier am primit 2 ani cu suspendare fara a mi se retine permisul de conducere nici macar o zi si as vrea sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)

B266mar	                   

Buna ziua! m-au prins băut la volan și mi-au dat 2 ani cu suspendare,in acest caz se anulează permisul sau mi-l da înapoi după ce mă judec cu ei,A mai ... (vezi toată discuția)
	                    B266mar	                   

Buna ziua! m-au prins băut la volan și mi-au dat 2 ani cu suspendare,in acest caz se anulează permisul sau mi-l da înapoi după ce mă judec cu ei,A mai ... (vezi toată discuția)

hahalero444	                   

in cazul in care s-a anulat permisul pentru o perioada de 6 luni de zile pot pleca din tara???
daca nu s-a dat inchisoare cu suspendare???
ipotetic ... (vezi toată discuția)
	                    hahalero444	                   

in cazul in care s-a anulat permisul pentru o perioada de 6 luni de zile pot pleca din tara???
daca nu s-a dat inchisoare cu suspendare???
ipotetic ... (vezi toată discuția)