Ioan Petru Butariu 
	    	Contabil

Ioan Petru Butariu 
	    	Contabil	    

Ioan Petru Butariu, Contabil
 Ioan Petru Butariu, Contabil 	
			 otilia2664 
	    	Utilizator

otilia2664 
	    	Utilizator	    

Ioan Petru Butariu 
	    	Contabil

Ioan Petru Butariu 
	    	Contabil	    

nicoletacina	                   

Suntem o formație și vrem sa cantam la nunti. Ne am înființat un srl, avem pentru colegi,registru de zilier. Pentru a da o factura și chitanță la o ... (vezi toată discuția)
	                    nicoletacina	                   

Suntem o formație și vrem sa cantam la nunti. Ne am înființat un srl, avem pentru colegi,registru de zilier. Pentru a da o factura și chitanță la o ... (vezi toată discuția)

yonut_scuriu	                   

Buna ziua. Dețin o mica firma de proiectare cod caen 7112 și în curând voi incepe sa lucrez și pentru persoane fizice. Întrebarea mea este daca se poate ... (vezi toată discuția)
	                    yonut_scuriu	                   

Buna ziua. Dețin o mica firma de proiectare cod caen 7112 și în curând voi incepe sa lucrez și pentru persoane fizice. Întrebarea mea este daca se poate ... (vezi toată discuția)

contacafe	                   

Buna ziua!
Este posibil ca un centru de evenimente sa emita catre o persoana fizica factura de 30000 lei si[b] bon fiscal[/b] pe aceeasi suma?:O
Din cate ... (vezi toată discuția)
	                    contacafe	                   

Buna ziua!
Este posibil ca un centru de evenimente sa emita catre o persoana fizica factura de 30000 lei si[b] bon fiscal[/b] pe aceeasi suma?:O
Din cate ... (vezi toată discuția)