trandafir2 
	    	Moderator

trandafir2 
	    	Moderator	    

KLTM 
	    	Utilizator

KLTM 
	    	Utilizator	    

KLTM, utilizator
 KLTM, utilizator 	
			 trandafir2 
	    	Moderator

trandafir2 
	    	Moderator	    

KLTM 
	    	Utilizator

KLTM 
	    	Utilizator	    

trandafir2 
	    	Moderator

trandafir2 
	    	Moderator	    

Eu NU asta am intrebat!
Va rog sa lasati acest subiect sa raspunda altcineva.
 KLTM	                   

As dori sa stiu daca citarea in dosar penal sau civil are vreo legitimitate daca e facuta prin e mail, fara semnatura electronica, desigur si fara confirmarea ... (vezi toată discuția)
	                    KLTM	                   

As dori sa stiu daca citarea in dosar penal sau civil are vreo legitimitate daca e facuta prin e mail, fara semnatura electronica, desigur si fara confirmarea ... (vezi toată discuția)

KLTM	                   

Poate fi facut un dosar penal cu forta, impotriva vointei celui care a facut o sesizare prin e mail la politie si chiar daca el isi exprima ferm si repetat ... (vezi toată discuția)
	                    KLTM	                   

Poate fi facut un dosar penal cu forta, impotriva vointei celui care a facut o sesizare prin e mail la politie si chiar daca el isi exprima ferm si repetat ... (vezi toată discuția)

KLTM	                   

De ani de zile sectia de politie transforma in mod abuziv si fara acordul meu, petitii in plangeri penale desi acele petitii nu intrunesc conditiile legale ... (vezi toată discuția)
	                    KLTM	                   

De ani de zile sectia de politie transforma in mod abuziv si fara acordul meu, petitii in plangeri penale desi acele petitii nu intrunesc conditiile legale ... (vezi toată discuția)