avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte aditionale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte aditionale

Buna ziua, la un contract inchiriere intre primarie si o pers jurid. cate acte aditionale de prelungire a termenului se pot face. Sunt deja 3 acte, pe 3 ani, pe 3 ani si pe 6 luni. se mai poate face altul, sau un nou contract de inchiriere? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters396677 , utilizator 13:06, 30 Iunie 2016
se pot face oricate acte aditionale sunt necesare, numarul nu e limitat. Se incheie un nou contract doar daca este necesar .
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limita actelor aditionale la contracte de munca pe perioada determinata ruxandrasofia ruxandrasofia Conform art. 82 alin. 1 Codul Muncii, contractul individual de munca pe durata determinata nu poate fi incheiat pe o perioada mai mare de 36 de luni. ... (vezi toată discuția)
Contract determinat beta88 beta88 Am o nelamurire in legatura cu prelungirea contractului pe perioada determinata. Pe scurt mi s.a prelungit contractul determinat de 5 ori pe durata a 2 ani cu ... (vezi toată discuția)
Mandat administrator, radiere punct de lucru/deschidere punct de lucru nou, prelungire sediu social lavynyaa lavynyaa Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati!! Sunt angajata la o societate comerciala, am descoperit in dosarele de \"corporate\" ale firmei diverse probleme ... (vezi toată discuția)