Da instanta a luat in calcul salariul obtinut aici dar nu pune la socoteala faptul ca pentru un salariu de 1200 E pe care ii castiga aici trebuie sa suporte cheltuieli destul de ridicate cu chiria ,facturi -sunt salarii italiene dar si costurile sunt pe masura
Dar nici nu s-a prezentat sau sa fi imputernicit pe cineva sa il apere..
Nu am inteles daca a fost un proces care a durat din 2010 sau unul, cred ca unul singur cu cale de atacat dupa hotararea de la fond in care se stabilise 150.
Cand s-a terminat procesul cu totul ? Nu cred ca a intervenit termenul de prescriptie.
Daca nu are bunuri, executarea se face prin poprire pe salariu, pe 1/3 din el. Va plati o parte pt pensie curenta si restul pt restanta. Dupa ce nu va mai avea de plata pensie curenta, va continua sa platesca din restanta si cred ca va plati.. multa vreme.
Doamna nu a catadicsit sa il instiinteze de hotararea instantei iar noi nu mai locuim demult la adresa
Nu doamna trebuia sa catadicseasca, ci domnul sa fie interesat de mersul procesului.
Pensia nu s-a stabilit retroactiv, ci de la data introducerii cererii, asa cum e legal.
Daca suma nu corespunde cu realitatea, puteti face contestatie la executare , trebuie sa se scada cat a platit pana acum.