avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Nu stiu in cine sa mai am incredere... posibila teapa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Nu stiu in cine sa mai am incredere... posibila teapa cu imprumut din alta tara

Am solicitat un imprumut de la cineva din alta tara. Mi-a spus că pentru notar plăteşte dânsul. Mi-a trimis contractul semnat şi copia paşaportului. Mi-au trimis şi un mesaj de la banca dânsului că a primit dosarul acestuia, insă trebuie platită o taxa pentru deschiderea contului. Mi-a trimis acum mesaj să depun prin Western o suma de bani pe alt nume, nu pe a lui şi nici pe al bancii respective şi mi-a spus că este contabila şi după cateva ore de când îi trimit copia chitanţei îmi va vira banii în contul meu. Am nevoie de aceşti bani, dar îmi este frică să nu rămân şi cu banii daţi şi fără împrumut. Sunt speriată şi nu ştiu ce să fac.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ladydi77 , utilizator 17:10, 11 Iulie 2016
Nu va bagati ca veti pierde banii.
Este o modalitate de a va insela.
Pentru ce ii trebuie notar? la notar trebuie sa fiti ambii! ce v-a trimis este un contract semnat sub semnatura privata care poate fi un inceput de dovada scrisa in instanta! cam in cine sa aveti incredere? stau si ma gandesc...cititi-va inca odata mesajul, detasati-va ca si cum nu ati fi implicata si trageti niste concluzii!
Nu aveti nevoie de sfaturi daca stati sa judecati speta expusa de dumneavoastra, raspunsul este evident!
Este o practica des intalnita in lumea infractiunilor economice. Veti plati banii aceia si nu veti mai da de persoana.
Nu faceti nici un fel de plata ... e inselatorie.
Puteti sa fiti mai clara, va rog....Cum adica ”Am solicitat un imprumut de la cineva din alta tara” ? Exista undeva o oferta sau este un cunoscut ?

Alte discuții în legătură

Trebuie sa primesc o donatie din franta pentru constituirea unui ong RoxanaHBis RoxanaHBis Buna, Trebuie sa primesc o donatie din Franta si as dori sa stiu cum sa intru legal in posesia ei. Ce acte trebuie sa dau notarului/avocatului din Franta. ... (vezi toată discuția)
Am rugat un prieten să transfere, prin western union, 4500 e în germania de pe numele lui pe numele meu, dar când am ajuns acolo suma era ridicată de altă persoană. ce pot să fac? AndreiDori AndreiDori Cum pot recupera banii depusi pe numele meu? Acum cateva zile am cazut intr-o capcana ...trebuia sa iau o masina...etc. Am rugat un prieten sa imi faca ... (vezi toată discuția)
Am găsit pe cineva care oferă împrumuturi financiare dar îmi cere o taxă de 85 de euro pentru dosar. poate fi țeapă? IonutRed IonutRed Am gasit pe cineva care ofera imprumuturi financiare si am cerut un imprumut mi sa spus ca daca vreau un imprumut va trebuie sa trimit datele si sa platesc o ... (vezi toată discuția)