avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autorizatie de construire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autorizatie de construire

buna seara
Am apelat la acest forum in speranta ca imi poate da cineva lamuriri vis-a-vis de o speta.In anul 2014 am obtinut o autorizatie de construie cu o valabilitate de 12 luni si termen de executie de 24 de luni .in 2015 am inceput lucrarile in termenul de 12 luni si din cate am inteles valabilitatea s-a extins pe toata perioada de executie adica pana in 2017 intrebarea este daca in 2017 este posibila o prelungire cu inca un an pana in 2018 sau posibilitatea de a prelungi se refera doar la termenul de valabilitate de 12 luni iar termenul de executie nu se poate prelungi ? nu as vrea sa incep iar procesul de obtinere autorizatiei care este destul de costisitor multumesc
Cel mai recent răspuns: onis1983 , utilizator 10:37, 13 Iulie 2016
onis1983 a scris:


din cate am inteles valabilitatea s-a extins pe toata perioada de executie adica pana in 2017


De uunde ati inteles ca valabilitatea s-a extins pana in 2017,daca autorizatia a fost emisa pentru perioada de 12 luni?

pentru ca eu am inceput lucrarile in termenul de 1 an in 2015 si din momentul ala valabilitatea autorizatiei s-a extins pe toata durata de executie adica 24 de luni pana in 2017 ma intereseaza sa vad daca mai pot prelungi cu inca 1 an pana in 2018

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozit casa, constructie noua cu autorizatie construire(intrare in legalitate) bruchiu bruchiu Am obtinut autorizatia de construire(intrare in legalitate)pe 22 oct 2012,termenul de valabilitate al autorizatiei era de 12 luni si durata de executie a ... (vezi toată discuția)
Posibilitate prelungire autorizatie de constructie numaiu numaiu Buna ziua. Detin o autorizatie de constructie emisa (pe persoana juridica) in luna martie a anului 2018 pentru construirea unui spatiu de productie. ... (vezi toată discuția)
Autorizatia de constructie danielbejan danielbejan buna ziua. am si eu o intrebare: sunt la faza de autorizatie pentru o costructie nou si as vrea sa stiu daca autorizatia e valabila din ziua cand mi-au ... (vezi toată discuția)