avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Posibilitate prelungire autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Posibilitate prelungire autorizatie de constructie

Buna ziua.
Detin o autorizatie de constructie emisa (pe persoana juridica) in luna martie a anului 2018 pentru construirea unui spatiu de productie. Valabilitatea autorizatiei este de 12 luni, termen in care trebuie sa anunt inceperea lucrarilor. Doresc insa sa construiesc acest spatiu de productie prin POR 2.2, program care va fi lansat insa probabil dupa luna aprilie. Exista vreo posibilitate de a prelungi termenul de valabilitate al autorizatiei astfel incat sa pot accesa programul POR 2.2 pentru realizarea investitiei?
Sau exista posibilitatea de a declara inceperea lucrarilor acum, inainte de lansarea programului POR 2.2, sa nu construiesc nimic, si dupa lansarea programului sa aleg prin procedurile specifice un antreprenor care sa-mi execute lucrarea?
Cel mai recent răspuns: numaiu , utilizator 19:24, 5 Februarie 2019
Aveti posibilitatea sa solicitati oficial prelungirea termenului autorizatiei de constructie
da, exista posibilitatea prelungirii termenului autorizatiei de constructie dupa declararea inceperii lucrarilor. ceea ce am vrut sa intreb in postarea anterioara este daca se poate prelungi termenul de 12 luni in care trebuie sa anunt inceperea lucrarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate autorizatie vs durata executie lucrari geo125879 geo125879 Am obtinut autorizatie de constructie casa cu o valabilitate de 36 luni (contrar celor indicate in L 50/91 - 12 luni valabilitate) de la data emiterii, ... (vezi toată discuția)
Autorizatia de constructie danielbejan danielbejan buna ziua. am si eu o intrebare: sunt la faza de autorizatie pentru o costructie nou si as vrea sa stiu daca autorizatia e valabila din ziua cand mi-au ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire onis1983 onis1983 buna seara Am apelat la acest forum in speranta ca imi poate da cineva lamuriri vis-a-vis de o speta.In anul 2014 am obtinut o autorizatie de construie cu o ... (vezi toată discuția)