avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Marfa adusa din China
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Marfa adusa din China

Buna ziua, am un magazin mic si doresc sa aduc marfa din China, lucruri mici, stick-uri de memorie, brelocuri bijuterii din argint , placate cu argint, gablonturi......acestia nu emit factura fiind vorba de sume mici cativa dolari. Exista o posibilitate de a introduce aceste marfuri in firma? Le achit din contul firmei? Totodata bijuteriile de argint sunt marcate cu 925, eu mai trebuie sa le inregistrez undeva? Am autorizatie pentru cumpararea/vanzarea acestora. Multumesc

Alte discuții în legătură

Vreau sa deschid un magazin cu bijuterii de argint...si am nevoie de informatii TrandafirF TrandafirF Buna ziua ! Vreau sa deschid un magazin cu bijuterii de argint,si am nevoie de informatii,referitoare la pasii necesari pentru autorizare...Vreau sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Sunt proaspat pfa si am nevoie sa fac comenzi de marfa din sua/europa tonicat tonicat Buna ziua, sunt proaspat PFA cu obiect de activitate principal 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet si cu ... (vezi toată discuția)
Cum transfer marfa ? mayer mayer Un srl ( magazin vanzari cu amanuntul) functioneaza intr-un spatiu in care are si magazia de depozitare marfuri aprovizionate Recent am deschis un punct de ... (vezi toată discuția)