buna ziua ! ieri am fost implicat intr-un accident rutier fara voia mea ...ajuns in apropierea unei intersectii semaforizate , circulam pe banda 1 ,sens inainte si dreapta ,langa trotuar cu bicicleta , am fost acrosat de o masina condusa de un cadru MAI si proiectat in masina din fata ..... eu urma sa fac dreapta , aveam intermitent , dar era verde si inainte ....soferul nu a lasat masina in acel loc .... am sunat la 112 nu a venit nimeni timp de 30min ...cand a venit politia a sunat la ambulanta , deoarece aveam rani pe membre ...am fost transportat la spital , deci nu am vazut cum au asezat masinile la reconstituire ... partea urata e ca soferul care ma accidentat a declarat ca m-a vazut cum am intrat singur in masina din fata , el doar a oprit sa-mi acorde ajutor !!! politia a constatat / notat ca pe partea dreapta a masinii se observa zgarieturi/urme de culoare neagra (neagra este bicicleta mea !) in incheierea declaratiei soferul vinovat scrie ca ,,ii pare rau ca am intrat cu bicicleta in cel din fata si m-am ranit ! iar incheierea declaratiei mele (toate scrise de catre politie ) : Imi pare rau si regret cele intamplate .... bineinteles ca nu am semnat ....
cazul va fi judecat de catre Parchetul Militar
ce trebuie sa fac , sa nu ies din situatia asta si belit , vinovat si sa platesc bara celuilalt autoturism .... va multumesc !
declaratiile tuturor au fost scrise de catre politist ...m-a intrebat si apoi scria , insa cand mi-a dat sa citesc mai era adaugat cate ceva ....de aceea nu am semnat ...
o cunostinta mi-a spus ca trebuia sa fac poze la urmele ,/zgarieturile ramase pe masina ... jandarmul locuieste vis-a-vis de mine ...seara cand am vazut ca a venit cu masina , am facut poze la urme , insa surpriza : isi spalase masina , au ramas zgarieturile si portiera indoita ....a iesit si a urlat ca suna la 112 pt agresiune ... deci , sa complicat situatia se pare ! eu eu nu vb cu el nici de bine nici de rau ... doar vreau sa nu ies sifonat mai rau ....
declaratiile tuturor au fost scrise de catre politist ...
Politistul era singurul care stia sa scrie sau nu a vrut sa va dea pixul sa scrieti declaratia?
In cursul cercetarilor declarati cum s-a produs accidentul. Ar fi de preferat sa va angajati un avocat cel putin ptr perioada de cercetare.