cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

ContSters338589 
	    	Utilizator

ContSters338589 
	    	Utilizator	    

cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

ContSters338589 
	    	Utilizator

ContSters338589 
	    	Utilizator	    

Miky0225	                   

Buna seara,
Doresc sa cumpar un apartament, am achitat rezervarea si ar trebui sa semnez antecontractul pentru a mi se analiza dosarul de creditare ipotecara ... (vezi toată discuția)
	                    Miky0225	                   

Buna seara,
Doresc sa cumpar un apartament, am achitat rezervarea si ar trebui sa semnez antecontractul pentru a mi se analiza dosarul de creditare ipotecara ... (vezi toată discuția)

ContSters87348	                   

buna ziua! va rog sa ma sfatuiti care e cea mai buna cale de urmat la achizitionarea unui apartament, situatia concreta fiind urmatoarea: doresc sa cumpar ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters87348	                   

buna ziua! va rog sa ma sfatuiti care e cea mai buna cale de urmat la achizitionarea unui apartament, situatia concreta fiind urmatoarea: doresc sa cumpar ... (vezi toată discuția)

vickm	                   

Este obligatoriu sa merg la notar  pt autentificarea unui antecontract de vanzare-cumparare? Daca nu este obligatoriu care  ar fi avantajele? Ce taxe se ... (vezi toată discuția)
	                    vickm	                   

Este obligatoriu sa merg la notar  pt autentificarea unui antecontract de vanzare-cumparare? Daca nu este obligatoriu care  ar fi avantajele? Ce taxe se ... (vezi toată discuția)