avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1383 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... pfa pot sa primesc somaj din italia sau trebuie ...
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

pfa pot sa primesc somaj din italia sau trebuie suspendata activitatea pe perioada somajului?

buna ziua, as dori sa stiu in cazul in care am un pfa in romania si sunt angajata cu contract de munca in italia pe o perioada de trei luni, dupa care o sa primesc somaj de la statul italian. pe durata somajului pot sa am activitate cu pfa-ul? trebuie suspendat? ma afecteaza cu ceva mai tarziu? la pensie? multumesc

Alte discuții în legătură

Reluare ajutor de șomaj, după contract cu perioada determinata. buna ziua. as dori să lămuresc un aspect legat de ajutorul ... lenia1972 lenia1972 Buna ziua. As dori să lămuresc un aspect legat de ajutorul de șomaj. In luna aprilie, a.c., am intrat in șomaj. In luna mai, m-am angajat, cu durata ... (vezi toată discuția)
Angajarea unui cetatean italian in romania sidonia1975 sidonia1975 Buna ziua,problema este legata de angajarea unui cetatean italian , de curand rezident in Romania.Are meseria de mecanic auto ,specializat in repararea si ... (vezi toată discuția)
Somaj in italia, angajare in romania ? dobannicoleta dobannicoleta Buna ziua, as dori sa angajez cu contract de munca de 8 h o femeie de 65 ani, pensionara in Romania. Dar , in perioada ian.-sept. 2014 doamna a lucrat in ... (vezi toată discuția)