avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1392 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Clarificare contract de prestari servicii la nunti
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Clarificare contract de prestari servicii la nunti

Buna ziua,
Doresc sa aflu care este exact modelul de contract pe care trebuie sa il incheie o PERSOANA FIZICA cu o SOCIETATE COMERCIALA in momentul in care presteaza pentru aceasta un serviciu muzical la nunti...va multumesc

Alte discuții în legătură

Clarificare la modul de a fi in regula in prestarea de servicii muzicale korgpa2x korgpa2x Buna ziua! As dori sa ma pun in regula cu prestarea de servicii muzicale la nunti si nu prea stiu cum! Problema ar fi urmatoarea: eu sunt functionar public ... (vezi toată discuția)
Venituri din activitati independente Vladmih Vladmih Buna ziua, As avea si eu o intrebare legata de obtinerea de venituri din activitati prestate ca persoana fizica nu PFA sau SRL. Concret este vorba de ... (vezi toată discuția)
Notificare returnare avans Ionela Silvia Ionela Silvia Buna ziua... As dori un model notificare ,pentru rezoluționarea contractului...Am încheiat un contract anul acesta cu o firma (muzica și fotograf) pentru ... (vezi toată discuția)