Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cerere prelungire dovada circulatie

Am depus cerere prelungire dova circulatie incepand cu data de 06.07.2016 ... Primit raspuns favorabil dar incepand cu data de 22.07.2016 .....

Ce trebuie sa fac pentru a fi cu data ceruta ?
Cel mai recent răspuns: Lungu28 , utilizator 23:09, 28 Septembrie 2017
Lungu28 a scris:

Am depus cerere prelungire dova circulatie incepand cu data de 06.07.2016 ... Primit raspuns favorabil dar incepand cu data de 22.07.2016 .....

Ce trebuie sa fac pentru a fi cu data ceruta ?

Astfel, se va formula o noua cerere (model pe care il gasiti mai jos) prin care se va solutiona prelungirea dovezii de circulatie urmand sa se mentioneze in cuprinsul acesteia printre altele si momentul de la care vor fi calculate urmatoarele 30 de zile.

Pot depune o contestatie ceva ?
Pai suntem in 25,07,2016. Puteti conduce de trei zile.
In mod normal, impotriva masurillor luate /actelor efectuate de procuror se poate face plangere.
av_stagiar2014 a scris:

Pai suntem in 25,07,2016. Puteti conduce de trei zile.
In mod normal, impotriva masurillor luate /actelor efectuate de procuror se poate face plangere.

Domnule avocat , aceasta masura abuziva a fost luata de catre lucratori parchetului buftea si banuiesc ca nu este cererea mea formulata in data de 06.07.2016 in care am si un numar de ordine al cereri depuse de mine in data respectiva .... Procurorul admitand prelungirea dovezi de circulatie cerute de mine dar stabilita de catre ceilalti lucratori printr o alta data ....

Consider un act de coruptie in cazul meu , daca cineva este interesat ca Olimpul sa cada poate cere detali
R ..Irelevant 'a cererea depusa in data de 06.07.2016 intrucat aceasta a fost inregistrata la parchet la data 21.07.2016 si sa dispus prelungirea cu data de 22.07.2016 ...

Asta i foarte tare .... Petentul nu are interes in a solucita prelungirea dreptului de circulatie retroactiv , pe o perioada anterioara momentului soluctionarii cererii sale , intrucat nu avea dreptul de a conduce in aceasta perioada ....
Incetarea urmariri tuturor cercetati lor penal ! intrucat parchetul nu are interes retroactiv pentru solutionarea cazurilor anterioare fiind interesati doar de momentul si ziua in care intra in posesie ....

retroactiv , va spune ceva domnilor ?
Ultima modificare: Luni, 8 August 2016
Lungu28, utilizator

Alte discuții în legătură

Retinere permis zmv1 zmv1 buna seara, de curand am fost implicata intr un accident rutier,soldat cu victime(trecere prin loc nepremis a unei persoane),mi a fost retinut permisul cu ... (vezi toată discuția)
Dovada cu drept de circulatie parchet Ene  Dragos Ene Dragos Depistat conducaand cu permisul suspendat ,in faza de urmarire penala am facut cerere la parchet pentru a imi elibera dovada cu drept de circulatie pe durata ... (vezi toată discuția)
Cerere catre procuror pentru prelungirea dovezii de circulatie soarec911 soarec911 buna ziua va rog daca puteti sa-mi dati un model sau sa imi spuneti cum sa fac o cerere pentru prelungirea dovezii de circulatie catre procuror (vezi toată discuția)