avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cerere catre procuror pentru prelungirea dovezii de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cerere catre procuror pentru prelungirea dovezii de circulatie

buna ziua va rog daca puteti sa-mi dati un model sau sa imi spuneti cum sa fac o cerere pentru prelungirea dovezii de circulatie catre procuror
Cel mai recent răspuns: Lucianmitroi24@gmail.com , utilizator 08:53, 28 Octombrie 2022
Din cate stiu eu dovada de circulatie NU se mai poate prelungi.
din cate stiti dumneavoastra ? dovada se poate prelungi cu cerere la procuror dupa care daca rezolutie e favorabila si procurorul considera ca pot circula trebuie sa te prezinti la IPJ- ul de unde s-a eliberat prima data dovada si ti se va prelungi cu inca 30 de zile asta trebuie facut din 30 in 30 zile pana la solutionarea dosarului de catre procuror eu vroiam sa stiu cum pot formula cererea daca stie cineva ?
Daca exista un formular tip atunci il gasiti la procuratura respectiva dar din cate cunosc nu exita un anume tip de formular. Si aveti dreptate procurorul de caz va poate prelungi cu cate 30 de zile dreptul de a conduce pana la solutionarea cazului.
La parchet se gaseste la poarta formular tip, sau daca nu formulezi o cerere
Domnule prim procuror,
Subsemnatul ........., CNP ........ , fiul lui ....... si ...., nascut la data de ....... ... in .........., domiciliat in ...................., in temeiul art.111 din OUG 192/2002, va rog sa dispuneti prelungirea dreptului de circulatie pe o perioada de 30 de zile.
Mentionez faptul ca sunt cercetat in dosarul nr ................. al Parchetului pe langa ............ pentru savarsirea infractiunii(lor) de ........ ......
Fac precizarea ca organele de politie mi-au retinut permisul de conducere, seria .......... , nr.........., eliberandu-mi dovada inlocuitoarea a acestuia, seria ......, nr......
Va multumesc.

Data, Semnatura
Ultima modificare: Marți, 22 Noiembrie 2011
al3xn01, utilizator
Buna ziua, cum pot afla cine e procurorul care se ocupa de caz? Multumesc

Alte discuții în legătură

Retinere permis zmv1 zmv1 buna seara, de curand am fost implicata intr un accident rutier,soldat cu victime(trecere prin loc nepremis a unei persoane),mi a fost retinut permisul cu ... (vezi toată discuția)
Cerere catre procuror pentru eliberarea unei dovezi de circulatie LaurentiuBG LaurentiuBG Buna seara! Zilele trecute am primit de la IPJ o informare precum ca am permisul suspendat. In acea informare scrie ca, conform art.111 alin.6 pot face o ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducere cu permis suspendat art.86(2) din codul rutier liryc liryc Cum pot afla cu ce rezolutie a plecat de la politie? In acest moment a ajuns la Parchetul de pe langa judecatoria Brasov dupa 7 luni de stat la politie, si as ... (vezi toată discuția)