Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

acordare somaj

Buna ziua
Fiica mea a terminat facultatea in 2011.Din iulie 2012 pana in mai 2015 a lucrat in Guersney(canalul Manecii) dupa care a revenit in tara , nascand in septembrie 2015.
Poate beneficia de somaj in conditiile in care nu a lucrat deloc in tara?Mentionez ca insula Guersney nu face parte din UE
Cu stima
Ilie Arghir
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:19, 26 Iulie 2016
Nu poate beneficia de indemnizatia de somaj in tara.
Ultima modificare: Marți, 26 Iulie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
Chiar nimic?
Nu concediu crestere copil?
Nu ajutor de somaj?
Nu ajutor social?
1. Pentru ajutor social cititi pe:
[ link extern ]

2. Ce scrie acolo este valabil pentru toate primariile din tara.
@ arghir ilie

Pentru ce doriti dvs., fata dvs trebuie sa indeplineasca conditiile prevazute de legislatia romana, avand in vedere ca acea insula nu face parte din spatiul comunitar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil arghir ilie arghir ilie Buna ziua Fiica si ginerele meu au lucrat cu contract de munca in insula Guersney timp de 3 ani.Anul trecut in luna mai au revenit in tara , ginerele ... (vezi toată discuția)
Somaj cristian1121 cristian1121 am fost licentiat in data de 20-11-2015.Am mers azi la centro per l-impiego si acolo mi-au spus ca daca nu am carte de identitate italiana nu beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Somajul pentru absolventii de facultate mcvarual mcvarual Servus! - Fiica mea a absolvit facultatea cu examen de licenta pe 6 iulie 2011. Va primi adeverinta de absolvire saptamana aceasta sau cel mai tarziu ... (vezi toată discuția)