avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Mijloace fixe/ob. inv?
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Mijloace fixe/ob. inv?

Am cumparat pt institutia publica la care lucrez o serie de bunuri pentru dotarea unei sali de evenimente, printre care o masina de gatit electrica cu valoarea de 6744 de lei. Intrucat banii au fost aprobati in buget la articolul "bunuri de natura obiectelor de inventar", DE ACOLO am si facut plata (at. bug 20.05.30). Cum pot rezolva legal, avand in vedere ca depaseste valoarea de 2500 lei si astfel se incadreaza la "mijloace fixe"... Efectiv n-am observat, la plata, ca factura contine un singur bun si nu un ansamblu de bunuri de acea valoare. Ma ajuta cineva cu o solutie legala si pasii de urmat ?:sorry:
Cel mai recent răspuns: Camelia Popa , utilizator 12:20, 18 Ianuarie 2017
Faci rectificare buget,lista de investitii pt suma consumata si te duci cu plata pe 70....din 20..
multumes ! Aici e o pb : nu ma lăsa să modific lista de investitii/...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare mijloace fixe ContSters240394 ContSters240394 Buna. Am doua intrebari pt dvs: 1.Este gresita incadrarea ca mijloc fix a unei masini de frezat universala cu valoare de 2000 lei?Este clar ca durata de ... (vezi toată discuția)
Registru inventar Tessy Tessy Registrul inventar trebuie completat la finalul anului in cazul unui PFA neplatitor de tva, cu activitate comert, dar fara bunuri de inventr cu valoare mai ... (vezi toată discuția)
Fisa mijlocului fix Alina_Ionela22 Alina_Ionela22 Sunt PFA, traducator de 1 an de zile si pe parcursul acestui an am achizitionat mai multe bunuri gen tableta, boxa portabila, etc. Tin sa mentionez ca tableta ... (vezi toată discuția)